HETLINE SENSITIVE SILIKÁT

Interiérová silikátová malířská barva

Balení

5kg, 12kg, 20kg

Použití

Silikátová interiérová malířská barva šetrná k životnímu prostředí a lidskému zdraví s mimořádně nízkým obsahem těkavých organických látek (VOC ≤0,1g/l), bez změkčovadel, bez těžkých kovů, bez přídavku biocidů, bez parfemace. Barva nepůsobí nepříznivě na zdravé klima v interiéru a díky svému složení je sníženo riziko nepříznivých reakcí při výmalbě u alergiků a lidí přecitlivělých na přítomnost chemických látek. Zásaditá minerální povaha nátěru eliminuje riziko brzkého napadení plísní.

Vydatnost

6 – 10 m2 z 1 kg prášku v jedné vrstvě podle savosti podkladu a tloušťky vrstvy.

Barevné odstíny

bílý, tónování lze provádět pomocí tónovacích strojů (pouze anorganickými pigmenty) do vybraných pastelových odstínů ze vzorníku HET IMPULS NATUR nebo HET FACADE ECONOMIC

Skladování

Skladovat v suchém prostředí při teplotách +5 až +30°C. Přípravek není citlivý vůči působení mrazu. Výrobek si uchovává své užitné vlastnosti v původním neotevřeném obalu minimálně 24 měsíců od data výroby.

Ředění

Voda

Nanášení

váleček, štětka, štětec

Podklad

Vhodným podkladem jsou vápenné a vápenocementové omítky, sanační omítky, betonové panely a monolity nebo soudržné vápenné, silikátové a středně disperzní (otěruvzdorné, neomyvatelné) původní nátěry. V bílých a jemných pastelových odstínech lze také barvu použít pro nátěry sádrokartonových či sádrovláknitých desek apod. Nátěr splňuje požadavek směrnice WTA CZ limitující použití krycích vrstev na sanačních omítkách z hlediska propustnosti pro vodní páry.

Latex univerzální

Latex univerzální
Výrobce: HET

JUBIZOL Microair fix

JUBIZOL Microair fix
Výrobce: JUB

JUBIZOL Finish Summer additive

JUBIZOL Finish Summer additive
Výrobce: JUB